Overgangsweekend en vriendjesdag

Na lang wachten kan ons nieuwe chirojaar eindelijk terug beginnen! Op 1 september is er de allerlaatste normale Chiro-zondag, met de oude leiding!

Van 15 september tot en met 17 september gaan we met de hele Chiro samen op weekend! Tijdens dit weekend spelen we een suuuper groot spel, om zo de nieuwe groepen & de nieuwe leiding te ontdekken! Vanaf dan zal elke groep dus leiding krijgen van zijn nieuwe leiding!! We sluiten het weekend zondagmiddag af! Meer info over het weekend volgt nog. 

De week erna, op zondag 24 september, is het onze jaarlijkse vriendjesdag! Op deze dag is het de bedoeling dat iedereen zo veel mogelijk vriendjes & vriendinnetjes mee naar de chiro pakt, zodat zij ook eens kunnen zien wat de chiro juist is. Iedereen is dus welkom om de Chiro eens uit te proberen! Voor zij dat het niet weten: De chiro vindt plaats van 14u tot 17u, voor zij die al in het middelbaar zitten tot 17u30! 
Vanaf de week erna begint onze normale chiro-werking terug, en zal het elke week chiro zijn, met normaal gezien uitzondering van het laatste weekend van de maand. Maar tegen dan krijgt iedereen terug de maandbrief per maand van zijn eigen leiding! 


Tot binnenkort!
Groetjes,
De leidingsploeg van Chiro Keerbergen