Aflassing buitenlands kamp

Beste ouders, leden

Zoals jullie waarschijnlijk al hebben vernomen, gaat het buitenlands kamp naar Spanje dit jaar helaas niet door. De regio Catalonië is namelijk code rood geworden. JEKA reist niet naar die gebieden. Na overleg met de organisatie hebben we besloten dat er geen waardig buitenlands alternatief te vinden is bij JEKA. Daarom hebben we met de leiding en de volwassen begeleiding besloten om ook met de oudste groepen op binnenlands kamp te gaan en volgend jaar pas naar het buitenland te trekken.

Er liggen enkele opties voor kamplocaties voor het binnenland op tafel. In de loop van de komende dagen zal duidelijk worden welke van deze kampplaatsen het zal worden. Wel kunnen we jullie al bevestigen dat de periode exact hetzelfde zal blijven. Meer informatie over de uren, transport en locatie volgen in de loop van de week.

Wat betreft de betaling voor het buitenlands kamp: JEKA geeft ons de optie om buitenlands kamp om te boeken naar volgend jaar. Dat betekent dat, voor wie wil, de inschrijving voor het buitenlands kamp geldig blijft. Voor ouders die toch het bedrag van JEKA terug zouden willen krijgen, kunnen we vermelden dat de organisatie vanaf september het geld zal terugstorten naar de Chiro.

Het binnenlands kamp kost zoals elk jaar opnieuw € 110,00. Voor ouders die beslissen om het geld van JEKA terug te vragen, zal dat bedrag van de oorspronkelijke som die aan JEKA betaald is worden afgehouden. Voor ouders die besluiten om hun kind ingeschreven te houden voor het buitenlands kamp van volgend jaar, mag dat bedrag van € 110,00 gestort worden op BE58 7360 2043 9479.

Ouders die momenteel besluiten om het geld van buitenlands kamp terug te vragen, kunnen hun kind eventueel opnieuw inschrijven voor het buitenlands kamp in de loop van het volgende chirojaar.

Voor verdere vragen zijn wij steeds beschikbaar via mail op het e-mailadres chirokeerbergen@hotmail.com of telefonisch. De gsm-nummers van de leiding zijn te vinden op de website.

Met vriendelijke groeten

Leiding Chiro Keerbergen