Nieuws

Hoi allemaal!

Na een geslaagde heemfeesten is het tijd voor de laatste zondagen van het huidige chirojaar. Eind deze maand komen jullie te weten wie jullie nieuwe leiding zal worden!

Hoi allemaal!

Wisten jullie dat er online al tickets beschikbaar zijn voor schuimparty? Volg zeker onze instagram- en facebookpagina voor meer informatie! Binnenkort zijn er ook fysieke tickets verkrijgbaar bij onze oudste leden en de leiding.

Zaterdag 5 en zondag 6 augustus organiseert gemeente Keerbergen opnieuw zijn jaarlijkse Molenfeesten. Ook wij als Chiro zetten weer ons tentje op achter de molen. We willen graag iedereen uitnodigen om iets te komen drinken.

Belangrijk! 

Hallo allemaal!

Binnenkort organiseert de Chiro weer zijn jaarlijkse spaghetti-avond. Na een aantal vreemde jaren door corona, zijn we weer helemaal klaar om jullie te ontvangen in onze lokalen!

Vanuit het hele leidingsteam van Chiro Keerbergen wensen wij jullie fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Wij houden op vrijdag 16 december de schaatsbaan en winterbar op het gemeenteplein open! Iedereen is welkom voor een schaatsbeurt, een borrel of een warm drankje.

Via onderstaande link kunnen jullie je zoon/dochter inschrijven om lid te worden van onze chiro voor het chirojaar 2022-2023.  Om je in te schrijven kan je het formulier invullen via onderstaande link.

Pagina's

Abonneren op Nieuws