Informatie

Wat is de Chiro nu eigenlijk?

De Chiro is een jeugdbeweging waar in alle kinderen, vanaf 6 jaar, welkom zijn! Bijna elke zondag is het Chiro, waar we dan de hele dag ravotten, spelen, knutselen, kampen bouwen, massaspelen spelen, zingen en zo veel meer.

In principe geven we elke zondag Chiro, met uitzondering van de laatste zondag van de maand, al kan dit wel eens wijzigen. Het is Chiro van 14u tot 17u voor de Speelclub, Rakkers en Kwiks. Vanaf de toppers en tippers is dit tot 17u30.

Een jaartje Chiro kost je 35 euro. Met die 35 euro zorgen we er dan voor dat uw kind volledig verzekerd is! Meer informatie kan je altijd op een zondag aan de leiding vragen. Ook kan je aan hen betalen, zij helpen je graag verder!

Bij inschrijving ga je akkoord dat Chiro Keerbergen foto's van de leden mag gebruiken op de website en andere sociale media.

Hieronder de inschrijvingslink:

https://l.messenger.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fforms.gle%2F7MgkygDHrBMXcw2w7&h=AT3LTAS0KsE3EyleAUttfrPAS3aTe7Kv3VTKKKvnWVftRwj28WrTZ5tfpV2ziWYd-eUhzwI-WV9NAmrXw5fcoyfIaVija_jEKqcPotFbnMsZU3Fmmuo_i4zN9P3VF-a52d2bDA