Christus Koning 2019

Brief: Christus Koning 24 november 2019
Beste ouders,
Zoals elk jaar staat Christus Koning weer voor de deur en ook dit jaar willen we dat met heel de Chiro vieren. Hoe ziet de dagplanning er dan uit?
We verwachten jullie zoon of dochter ten laatste om 10u30 op de Chiro in uniform. Zo kunnen we onze liedjes nog een laatste keer inoefenen voor de viering die om 11u00 begint op de Chiro.
Na de viering voorzien we voor iedereen een beker soep. We vragen echter wel om de rest van het lunchpakket zelf te voorzien!
Om 12.45u, wanneer iedereen klaar is met eten, is het dan tijd om naar de schaatsbaan te vertrekken. Hiervoor rekenen we op de oudertaxi en we hopen dan ook dat enkelen van jullie bereid zijn om kindjes te brengen of te komen halen. Het is het makkelijkst als dat door de eigen leiding geregeld wordt. We zouden dus willen vragen om de leiding van jullie kinderen een mailtje te sturen met de boodschap of je al dan niet kan rijden, wanneer en hoeveel kindjes je kan meenemen.
Verder zouden we nog willen vragen om jullie zoon- of dochter handschoenen mee te geven. Je mag de schaatsbaan namelijk niet betreden zonder. Ook vragen we om hen 5 euro mee te geven om de schaatsbaan te betalen! Verder hebben ze geen extra centjes nodig.
De leden kunnen ervoor kiezen om hockeyschaatsen te dragen in plaats van kunstschaatsen. Hier moeten ze dan wel hun identiteitskaart voor meebrengen maar dat is volledig vrijblijvend. Als ze zelf schaatsen moesten hebben mogen ze deze uiteraard meenemen!
Rond 16u, wanneer iedereen moe is van het schaatsen, keren we weer terug naar de Chiro. Daar kunnen we dan gaan opwarmen met een warme beker chocomelk, een koffiekoek en een slideshow van de kampfoto’s!
Als ouder bent u ook zeker en vast vanaf 16u welkom om mee te genieten van een terugblik op ons kamp in Heppenbach!
We sluiten deze dag af rond 17.30u.
Hopelijk allemaal tot dan!
Groetjes,
De leiding