Overgangsweekend

OVERGANGSWEEKEND 2018

Zoals jullie allemaal weten zit chirojaar 2017-2018 er weer op. Maar niet getreurd, het nieuwe is al in zicht! Dit nieuwe jaar zetten we zoals altijd in door een spetterend overgangsweekend, dat dit jaar doorgaat van 21 tot 23 september.

Hoe verloopt nu zo’n weekend?

  • Vrijdag: Om 18.30u worden alle leden aan de chirolokalen verwacht, IN UNIFORM, waar we dan samen naar de weekendplaats vertrekken. We gaan dit jaar op weekend naar de scoutslokalen van Juventa in Merchtem. Vrijdag zelf worden jullie nog door de eigen leiding geamuseerd. Jullie zullen dan nog een boterham met soep kunnen krijgen, maar een echte maaltijd wordt niet meer voorzien. Het is dus de bedoeling dat jullie voor vertrek thuis nog eten.
  • Zaterdag: Vroeg opstaan om aan het overgangsspel te beginnen! Deze dag is altijd heel spannend want zo gaan jullie op zoek naar jullie nieuwe leiding! ’s Avonds is het dan tijd voor een activiteit met jullie nieuwe leiding in de nieuwe groep.
  • Zondag: Na een stevig ontbijt en de opkuis op zondag, vertrekken we helaas weer allemaal richting Keerbergen. Daar zullen we met z’n allen nog een sluiting doen! De oudertaxi kan de kindjes komen ophalen om 11.30u op de weekendplaats!

Adres weekendplaats:

Scouts Juventa Merchtem

Mieregemstraat 23B

Om hier te geraken doen wij ook beroep op de oudertaxi. Dit vervoer zal per groep door de eigen leiding nog geregeld worden!

Laat je leiding onmiddellijk weten of je mee kan op weekend en vermeld ook of je eventueel heen en/of terug van de weekendplaats kan rijden.

Wat moet je allemaal meenemen?

  • Een veldbed of een matje (oudere groepen liefst een matje!)
  • Slaapzak
  • Toiletgerief
  • Speelkleren
  • Isi+ - kaart

Voor dit weekend vragen wij slechts 10 euro. De rest van het weekend wordt betaald met de opbrengst van de Heemfeesten. Dit bedrag wordt bij vertrek aan de leiding afgegeven.

Nog vragen?

Met vragen kan je altijd terecht bij de eigen leiding of de hoofdleiding.

Gsm-nummer en e-mail hoofdleiding:

Wannes Neukermans: 0470/06 31 37 wannes.neukermans@hotmail.com
Charlotte Mattelin: 0474/63 64 95 charlottemat@hotmail.com

Veel groetjes en tot op weekend!