UPDATE corona maatregelen !!! BELANGRIJK !!

Beste ouders en leden,

Zoals jullie waarschijnlijk al wel weten, zijn er weer nieuwe maatregelen. Wij als leiding hebben daarom tijdens de vergadering besproken hoe we dat gaan aanpakken en dit is er uit de bus gekomen:

• Al onze leden (-12 en +12) mogen terug naar de Chiro komen, maar in bubbels van 10 (leiding niet meegerekend). Chiro vindt terug plaats van 14u tot 17u voor de jongste (biekes- rakwi's) en voor de oudste (tito's - aspiranten) van 14u tot 17u30

• Laat telkens op voorhand weten of uw kind naar de Chiro komt aan de leiding.

• Er wordt geen opening meer gehouden, kinderen moeten meteen naar hun deel van het terrein gaan, waar de leiding op hen zal wachten. De jongsten (Biekes t.e.m. Rakwi’s) hebben het voorste terrein, de oudsten (Tito’s t.e.m. Aspi’s) hebben het veld achter de gilde. Zij moeten daar naartoe via het kleine zandweggetje naast de Chiro. Hier zal ook leiding staan om de weg aan te duiden.

• Bij aankomst en vertrek vragen wij aan de ouders om in of naast de wagen te blijven. Of met hun fiets op veilige afstand te wachten. Wij zullen per groep naar de ouders stappen om de kindjes terug veilig af te zetten

• Geef uw kind zeker een persoonlijke (plastieken) beker mee indien dat nog niet gebeurt is. Zo kunnen wij de verspilling van wegwerpbekers ook tegen gaan.

• Al onze activiteiten zullen buiten doorgaan! De jongste kunnen wel nog in de hal indien alle ramen en deuren open staan, de oudsten moeten steeds buiten blijven. Bij te slecht weer, zal dus naar een online alternatief gezocht worden voor de oudste groepen.

Wij hopen op jullie medewerking en op jullie begrip! Alleen zo kunnen we er toch nog een leuke zondag van maken!

Hopelijk tot zondag!
Groetjes,
De leiding