Uniform

Uniform

De leiding staat erop dat iedereen, met als uitzondering de speelclub, een uniform heeft dat perfect in orde is. Hieronder verstaan we een Chirohemd en korte Chirobroek/Chirorok. Een t-shirt en pull mag maar moet niet. We raden het wel aan om ook een pull en t-shirt te kopen, het zijn immers heel goede speelkleren en je bent er herkenbaar door!
Uniformen zijn te koop in ‘De Banier’ winkels in Leuven en Mechelen (ook in andere grote steden).

  • J.P. Minckelerstraat 17 te Leuven
  • O.L. Vrouwstraat 34 te Mechelen

Helaas is onze tweedehands-stock momenteel niet meer zo groot. Daarom doen we een oproep: Heb je thuis zelf nog uniformen (broeken, rokken, broekrokken, pulls, T-shirts en hemden) die te klein zijn? Je kan ze gerust aan ons schenken of voor een overeen te komen prijs van de hand te doen, zo heeft een ander er ook nog plezier aan!

Voor onze 2e handsuniformen mag je altijd een mailtje sturen naar chirokeerbergen@hotmail.com met vermelding van kleding maat en wat je juist wenst de kopen en dan kunnen wij even zien of we dit nog hebben liggen of niet. 

Wij verkopen gepersonaliseerde t-shirts om Chiro Keerbergen een financieel duwtje in de rug te geven in deze bijzondere tijden. De t-shirt is geschikt voor iedereen: leden, leiding, oud-leiding, sympathisanten... Een shirt kost €15,00 en het bedrag mag gestort worden op volgend rekeningnummer: BE58 7360 2043 9479. Eenmaal wij de betaling hebben ontvangen maken wij de bestelling in orde en zullen wij contact met jullie opnemen over hoe en wanneer we de t-shirts zullen bezorgen. Wij willen jullie al vast bedanken voor jullie bestelling en de steun aan onze Chiro!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe5Xo5AwkZLtqm8ecvrKzJAlwYD7H_m...